Fiecare detaliu contează!

După cum știți, nu există fleacuri în producția de încălțăminte pentru copii. Este necesar să se ia în considerare toate subtilitățile și nuanțele: pantofii nu numai că trebuie să se îmbrace ușor, să fie confortabili, fiabili, de înaltă calitate și atrăgători, ci să ajute și piciorul copilului să se formeze corect în timpul creșterii copilului. Toate acestea sunt controlate de specialiștii TM "KOTOFEY" în toate etapele lanțului tehnologic.

Desigur, pantofii pentru copii trebuie să fie confecționați exclusiv din materiale de înaltă calitate, prin urmare, marca Kotofey utilizează numai materiale și componente testate, iar specialiștii companiei monitorizează cu strictețe calitatea și respectarea tehnologiei.

TM "KOTOFEY" produce încălțăminte din 1936, respectând cu strictețe standardele. Toate produsele fabricate respectă Regulamentul tehnic al Uniunii Vamale, care a înlocuit GOST-urile. Combinând mulți ani de experiență și tradiții cu cele mai noi evoluții mondiale și tendințele modei, se obține un rezultat excelent. La fiecare șase luni, pentru fiecare sezon nou, suntem bucuroși să vă oferim o nouă colecție!

Toate eforturile noastre vizează asigurarea faptului că produsele companiei devin mai bune și mai diverse și că copiii poartă pantofi frumoși de înaltă calitate. La urma urmei, pentru ei lucrează sute de angajați ai TM "KOTOFEY", punându-și abilitățile și câte o bucată de suflet în fiecare pereche.